Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001118430

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00111xxxx / 0011184xx / 001118430.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7305-730-5 (brož.)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT613.28
MDT663/664
MDT614.31
MDT543.6:663/664
MDT(075.8)
MDT(076.5)
HZ-Osobní jménoSaláková, Alena
Názvové údajeTechnologie a hygiena potravin živočišného původu : návody na cvičení / Alena Saláková, Gabriela Bořilová
Varianta názvuTechnologie a hygiena potravin živočišného původu - návody na cvičení
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014
Údaje fyz.popisu51 s. : il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie masa
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témapotraviny živočišného původu
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-Věc.témahygiena potravin
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-angl.food of animal origin
Předm.-angl.food technology
Předm.-angl.food hygiene
Předm.-angl.food analysis
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formapraktická cvičení
Žánr/formatextbooks (higher)
Žánr/formaproblems, exercises, etc
VZ-Osobní jm.Bořilová, Gabriela
VZ-KorporaceVeterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie masa
ISBN-pom.údaje1. vyd. 20150121
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-026.541
Počet exemplářů0