Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001120074
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00112xxxx / 0011200xx / 001120074.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-87372-09-8 (1. část ; brož.) |
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-87372-10-4 (2. část ; váz.) 978-80-8737-10-4 |
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-87372-11-1 (3. část ; váz.) |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
072 7 | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
080 | 641.55:637.5 |
080 | (083.12) |
080 | (075.3) |
Všeob.údaje zprac. | Formáčková, Marie, 1952- |
24510 | Receptář přípravy pokrmů. Hlavní jídla - maso / Marie Formáčková |
24630 | Hlavní jídla - maso |
24630 | Maso |
250 | 1. vyd. |
260 | Praha : Euroinstitut.eu, 2015 |
Obecné poznámky | 3 sv. (47; 47; 51 s.) : barev. il. ; 22 cm |
Unifikovaný název | Od 2. části na obálce nad názvem: Střední škola Euroinstitut |
65007 | masitá jídla |
65009 | cookery (meat) |
655 7 | kuchařské recepty |
655 7 | učebnice středních škol |
655 9 | cookbooks |
655 9 | textbooks (secondary) |
Korpor.,akce-prim.o | Střední škola Euroinstitut (Neprobylice, Kladno, Česko) |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | Digitalizovaný dokument |
Údaj agentury ISBN | ISBN 978-80-8737-10-4 1. vyd. Chybné ISBN 2. části uvedeno na zadní straně desky 20150424 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-288.499 1-3- |
920 | nkc20152662320 |
EXE | 1 3 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.