Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001120074

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00112xxxx / 0011200xx / 001120074.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.978-80-87372-09-8 (1. část ; brož.)
Číslo nár.bibliogr.978-80-87372-10-4 (2. část ; váz.) 978-80-8737-10-4
Číslo nár.bibliogr.978-80-87372-11-1 (3. část ; váz.)
072 7641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
072 737.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
080 641.55:637.5
080 (083.12)
080 (075.3)
Všeob.údaje zprac.Formáčková, Marie, 1952-
24510Receptář přípravy pokrmů. Hlavní jídla - maso / Marie Formáčková
24630Hlavní jídla - maso
24630Maso
250 1. vyd.
260 Praha : Euroinstitut.eu, 2015
Obecné poznámky3 sv. (47; 47; 51 s.) : barev. il. ; 22 cm
Unifikovaný názevOd 2. části na obálce nad názvem: Střední škola Euroinstitut
65007masitá jídla
65009cookery (meat)
655 7kuchařské recepty
655 7učebnice středních škol
655 9cookbooks
655 9textbooks (secondary)
Korpor.,akce-prim.oStřední škola Euroinstitut (Neprobylice, Kladno, Česko)
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)Digitalizovaný dokument
Údaj agentury ISBNISBN 978-80-8737-10-4 1. vyd. Chybné ISBN 2. části uvedeno na zadní straně desky 20150424
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-288.499 1-3-
920 nkc20152662320
EXE 1 3