Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001125766
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00112xxxx / 0011257xx / 001125766.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87372-15-9 (váz.) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 641/642 |
MDT | 641.55 |
MDT | (075.3) |
HZ-Osobní jméno | Formáčková, Marie, 1952- |
Názvové údaje | Technologie přípravy pokrmů. Praktické rady / Lucie [i.e. Marie] Formáčková |
Varianta názvu | Technologie přípravy pokrmů - praktické rady |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : Euroinstitut.eu, 2015 |
Údaje fyz.popisu | 47 s. : barev. il. ; 22 cm |
Všeobecná pozn. | Na obálce nad názvem: Střední škola Euroinstitut |
Předm.-Věc.téma | kuchařství |
Předm.-Věc.téma | příprava jídel |
Předm.-angl. | cookery |
Předm.-angl. | meals preparation |
Žánr/forma | učebnice středních škol |
Žánr/forma | textbooks (secondary) |
VZ-Korporace | Střední škola Euroinstitut (Neprobylice, Kladno, Česko) |
ISBN-pom.údaje | 9788087372159 1. vyd. 20150428 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-300.016 |
Fakturace seriály | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.