Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001125766

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00112xxxx / 0011257xx / 001125766.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-87372-15-9 (váz.)
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT641/642
MDT641.55
MDT(075.3)
HZ-Osobní jménoFormáčková, Marie, 1952-
Názvové údajeTechnologie přípravy pokrmů. Praktické rady / Lucie [i.e. Marie] Formáčková
Varianta názvuTechnologie přípravy pokrmů - praktické rady
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajePraha : Euroinstitut.eu, 2015
Údaje fyz.popisu47 s. : barev. il. ; 22 cm
Všeobecná pozn.Na obálce nad názvem: Střední škola Euroinstitut
Předm.-Věc.témakuchařství
Předm.-Věc.témapříprava jídel
Předm.-angl.cookery
Předm.-angl.meals preparation
Žánr/formaučebnice středních škol
Žánr/formatextbooks (secondary)
VZ-KorporaceStřední škola Euroinstitut (Neprobylice, Kladno, Česko)
ISBN-pom.údaje9788087372159 1. vyd. 20150428
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-300.016
Fakturace seriály1