Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001132063

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00113xxxx / 0011320xx / 001132063.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-87575-39-0 (vázáno)
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT637.5
MDT641/642
MDT641.55:637.5
MDT(035)
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoFrič, Václav, 1974-
Názvové údajeJak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa : ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče
Varianta názvuMaso
Údaje o vydáníRozšířené vydání
NakladatelPraha : Burda Praha, spol. s r.o., [2015]
Copyright©2015
Údaje fyz.popisu175 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaApetit speciál
Všeobecná pozn.Název z obálky
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Předm.-Věc.témamaso
Předm.-Věc.témakuchařství
Předm.-Věc.témamasitá jídla
Předm.-angl.meat
Předm.-angl.cookery
Předm.-angl.cookery (meat)
Žánr/formapříručky
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formahandbooks and manuals
Žánr/formacookbooks
VZ-Edice-Unif.náz. Apetit speciál
ISBN-pom.údaje9788087575390 [1. vydání] 20150609
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-027.934
Počet exemplářů0