Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001132064
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00113xxxx / 0011320xx / 001132064.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87575-40-6 (vázáno) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 637.5 |
MDT | 641/642 |
MDT | 641.55:637.5 |
MDT | (035) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Frič, Václav, 1974- |
Názvové údaje | Ako nakupovať a spracovávať mäso : všetko, čo musíte vedieť o nakupovaní a príprave mäsa : overené recepty a tipy šéfkuchára Václava Friča |
Varianta názvu | Mäso |
Nakladatel | Praha : Burda Praha, spol. s r.o., [2015] |
Copyright | ©2015 |
Údaje fyz.popisu | 173 stran : barevné ilustrace ; 28 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Apetit špeciál |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík |
Předm.-Věc.téma | maso |
Předm.-Věc.téma | kuchařství |
Předm.-Věc.téma | masitá jídla |
Předm.-angl. | meat |
Předm.-angl. | cookery |
Předm.-angl. | cookery (meat) |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
Žánr/forma | cookbooks |
VZ-Edice-Unif.náz. | Apetit špeciál |
ISBN-pom.údaje | 9788087575406 [1. vydanie] 20150609 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-027.935 |
Počet exemplářů | 0 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.