Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001134142

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00113xxxx / 0011341xx / 001134142.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7510-117-4 (brožováno)
Kód jazykacze eng fre ger cze
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Kód předm.kateg.81 Lingvistika. Jazyky
MDT641/642
MDT81'373.46
MDT81'374.8-022.218
MDT(038)81
MDT(038.072)
HZ-Osobní jménoJančár, Ondřej
Názvové údajeVícejazyčný slovník odborné terminologie v gastronomii / Ondřej Jančár, Alexandr Burda
Údaje o vydáníPrvní vydání
264 1Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2014
Údaje fyz.popisu88 stran ; 25 cm
336 text txt
337 bez média n
338 svazek nc
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
Pozn.o jazykuČástečně souběžný anglický, německý a francouzský text
Předm.-Věc.témagastronomie
Předm.-Věc.témaoborová terminologie
Předm.-angl.gastronomy
Předm.-angl.terminology (professional)
Žánr/formavícejazyčné překladové slovníky
Žánr/formaterminologické slovníky
Žánr/formavýkladové slovníky
Žánr/formapolyglot translation dictionaries
Žánr/formaterminological dictionaries
Žánr/formaexplanatory dictionaries
VZ-Osobní jm.Burda, Alexandr
ISBN-pom.údaje[1. vydání] 20150701
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-303.394
Fakturace seriály0