Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001134142
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00113xxxx / 0011341xx / 001134142.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7510-117-4 (brožováno) |
Kód jazyka | cze eng fre ger cze |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Kód předm.kateg. | 81 Lingvistika. Jazyky |
MDT | 641/642 |
MDT | 81'373.46 |
MDT | 81'374.8-022.218 |
MDT | (038)81 |
MDT | (038.072) |
HZ-Osobní jméno | Jančár, Ondřej |
Názvové údaje | Vícejazyčný slovník odborné terminologie v gastronomii / Ondřej Jančár, Alexandr Burda |
Údaje o vydání | První vydání |
264 1 | Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2014 |
Údaje fyz.popisu | 88 stran ; 25 cm |
336 | text txt |
337 | bez média n |
338 | svazek nc |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík |
Pozn.o jazyku | Částečně souběžný anglický, německý a francouzský text |
Předm.-Věc.téma | gastronomie |
Předm.-Věc.téma | oborová terminologie |
Předm.-angl. | gastronomy |
Předm.-angl. | terminology (professional) |
Žánr/forma | vícejazyčné překladové slovníky |
Žánr/forma | terminologické slovníky |
Žánr/forma | výkladové slovníky |
Žánr/forma | polyglot translation dictionaries |
Žánr/forma | terminological dictionaries |
Žánr/forma | explanatory dictionaries |
VZ-Osobní jm. | Burda, Alexandr |
ISBN-pom.údaje | [1. vydání] 20150701 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-303.394 |
Fakturace seriály | 0 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.