Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001135069
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00113xxxx / 0011350xx / 001135069.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-87156-27-8 (brož.) |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
080 | 641/642 |
080 | 641.55 |
080 | 613.26/.29 |
080 | (035) |
080 | (038.072) |
Všeob.údaje zprac. | Vašák, Jaroslav, 1947- |
24510 | Kuchařský fortelník, aneb, Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát / Jaroslav Vašák |
24630 | Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát |
24618 | Kuchařský fortelník |
250 | Vyd. 1. |
260 | Velké Bílovice : TeMi CZ, 2009 |
Obecné poznámky | 199 s. ; 21 cm |
4901 | Co a jak ; 3 |
65007 | kuchařství |
65007 | jídla |
65007 | potraviny |
65009 | cookery |
65009 | meals |
65009 | food |
655 7 | příručky |
655 7 | výkladové slovníky |
655 9 | handbooks and manuals |
655 9 | explanatory dictionaries |
PObecAnt | Co a jak (TeMi CZ) |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | Digitalizovaný dokument |
Údaj agentury ISBN | 9788087156278 1. vyd. 20110125 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-303.717 |
EXE | 0 2 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.