Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001139035

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00113xxxx / 0011390xx / 001139035.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-249-2735-0 (vázáno)
Kód jazykacze eng
Kód geogr.oblastie-fr---
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641/642
MDT641.568(44)
MDT(44)
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoRoux, Michel, 1941-
Unifik.názevEssence of French cooking. Česky
Názvové údajeVůně francouzské kuchyně / Michel Roux ; fotografie Lisa Linderová ; z anglického originálu The Essence of French cooking ... přeložila Jitka Rákosníková
Údaje o vydáníVydání první
NakladatelPraha : Ikar, 2015
Údaje fyz.popisu271 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 29 cm
Typ obsahutext txt
Typ obsahustatický obraz sti
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Terminologický slovník
Všeobecná pozn.Obsahuje rejstřík
Předm.-Věc.témagastronomie Francie
Předm.-Věc.témafrancouzská jídla
Předm.-angl.gastronomy France
Předm.-angl.French cookery
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formacookbooks
VZ-Osobní jm.Linder, Lisa
VZ-Osobní jm.Rákosníková, Jitka
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje9788024927350 1. vydání 20150826
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-028.688
Původní IČ-ČNBKN3148000000670601 ULG001
Nakladatel-aut.f.Euromedia Group - Ikar
Počet exemplářů0 1