Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001140457
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00114xxxx / 0011404xx / 001140457.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-200-2498-5 (vázáno) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 613.2 |
MDT | 641/642 |
MDT | (048.8) |
HZ-Osobní jméno | Beranová, Magdalena, 1930-2016 |
Názvové údaje | Jídlo a pití v pravěku a ve středověku / Magdalena Beranová |
Údaje o vydání | Vydání 3., rozšířené a upravené |
Nakladatel | Praha : Academia, 2015 |
Údaje fyz.popisu | 553 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné), 1 mapa, faksimile ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | výživa člověka dějiny |
Předm.-Věc.téma | jídlo dějiny |
Předm.-angl. | human nutrition history |
Předm.-angl. | food history |
Žánr/forma | monografie |
Žánr/forma | monographs |
Elektron.přístup | Digitalizovaný dokument |
ISBN-pom.údaje | 9788020024985 3., rozšířené a upravené vydání 20150908 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-305.832 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.