Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001141396

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00114xxxx / 0011413xx / 001141396.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7454-519-1 (brožováno)
Kód jazykaslo eng slo
Kód předm.kateg.636 Chov zvířat. Živočišná výroba
MDT636.52/.58:591.35
MDT636.085.55
MDT636.087.7
MDT637.54'65
MDT663/664-021.465
MDT(048.3)
MDT(043.5)
HZ-Osobní jménoMellen, Martin, 1969-
Názvové údajeVplyv prírodných kŕmnych aditív na produkciu a kvalitu kuracieho mäsa = The effect of natural feed additives on the production and the quality of chicken meat : tézy habilitačnej práce / autor: Martin Mellen
Varianta názvuEffect of natural feed additives on the production and the quality of chicken meat
NakladatelZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2015
Údaje fyz.popisu58 stran : ilustrace ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaHabilitation thesis summary
Všeobecná pozn.Obor: Technologie potravin
Všeobecná pozn.60 výtisků
Pozn.o disertaciTeze habilitační práce--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2015
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuSlovenské a anglické resumé
Předm.-Věc.témakuřata
Předm.-Věc.témakrmné směsi
Předm.-Věc.témakrmné doplňky
Předm.-Věc.témakuřecí maso
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-angl.chickens
Předm.-angl.compound feedstuffs
Předm.-angl.feed additives
Předm.-angl.chicken meat
Předm.-angl.food quality
Žánr/formateze
Žánr/formahabilitační práce
Žánr/formaabstracts
Žánr/formahabilitation theses
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze habilitační práce
ISBN-pom.údaje[1. vydání] 20150904
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-306.169
Počet exemplářů0 1