Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001143740
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00114xxxx / 0011437xx / 001143740.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-86380-77-3 (vázáno) |
Kód jazyka | cze eng fre ger rus |
Kód předm.kateg. | 663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |
MDT | 663.2 |
MDT | 663.25 |
MDT | 543.6:663/664 |
MDT | 614.31 |
MDT | 642.63:663.21/.22 |
MDT | (048.8:082) |
HZ-Osobní jméno | Fic, Vlastimil, 1925- |
Názvové údaje | Víno : analýza, technologie, gastronomie / Vlastimil Fic a kolektiv autorů |
Varianta názvu | Název v tiráži: Víno - analýza, technologie, gastronomie |
Údaje o vydání | 1. vydání |
Nakladatel | Český Těšín : 2 THETA, 2015 |
Údaje fyz.popisu | 299 stran : ilustrace ; 25 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | 1000 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Pozn.o jazyku | Anglické, francouzské, německé a ruské resumé |
Předm.-Věc.téma | víno |
Předm.-Věc.téma | výroba vína |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-Věc.téma | sommelierství |
Předm.-angl. | wine |
Předm.-angl. | wine making |
Předm.-angl. | food analysis |
Předm.-angl. | sommeliering |
Žánr/forma | kolektivní monografie |
Žánr/forma | collective monographs |
ISBN-pom.údaje | 9788086380773 1. vydání 20151013 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-306.940 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.