Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001146157

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00114xxxx / 0011461xx / 001146157.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7243-813-6 (vázáno)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641.56:664.236-021.146.4
MDT641.56:637.14-021.146.4
MDT641.56:664.641.12-021.146.4
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoSavill, Antoinette, 1959-
Unifik.názevLearn to cook wheat, gluten and dairy free. Česky
Názvové údajeVaříme bez pšenice, lepku a laktózy : 100 receptů krok za krokem / Antoinette Savill ; přeložil Václav Procházka
Údaje o vydáníPrvní vydání
NakladatelPraha : Brána, 2015
Údaje fyz.popisu205 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Přeloženo z angličtiny
Všeobecná pozn.Terminologický slovník
Všeobecná pozn.Obsahuje rejstřík
Předm.-Věc.témabezlepková jídla
Předm.-Věc.témabezmléčná jídla
Předm.-Věc.témabezpšeničná jídla
Předm.-angl.gluten-free meals
Předm.-angl.dairy-free meals
Předm.-angl.wheat-free meals
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formacookbooks
VZ-Osobní jm.Procházka, Václav, 1950 březen 25.-
ISBN-pom.údaje9788072438136 1. vydání 20151118
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-308.009
Počet exemplářů0 1