Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001146327
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00114xxxx / 0011463xx / 001146327.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7263-972-4 (vázáno) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 664.8.039.7:635.1/.8 |
MDT | 579-027.235 |
MDT | 615.89:633.88 |
MDT | 66.098:577.15 |
MDT | 615.8 |
MDT | 663.03 |
MDT | 641.83:579-027.235 |
MDT | (035) |
HZ-Osobní jméno | Machala, Karel, 1967- |
Názvové údaje | Kvašená zelenina : pro zdraví a vitalitu / Karel Machala |
Varianta názvu | Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu |
Údaje o vydání | 2. doplněné vydání |
Nakladatel | Olomouc : ANAG, [2015] |
Copyright | ©2015 |
Údaje fyz.popisu | 179 stran : barevné ilustrace ; 22 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Obálkový podnázev: léčivé účinky, historie a recepty |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | kvašená zelenina |
Předm.-Věc.téma | probiotika |
Předm.-Věc.téma | fytoterapie |
Předm.-Věc.téma | fermentace terapeutické účinky |
Předm.-Věc.téma | kvasné technologie |
Předm.-Věc.téma | probiotické saláty |
Předm.-angl. | fermented vegetables |
Předm.-angl. | probiotics |
Předm.-angl. | phytotherapy |
Předm.-angl. | fermentation therapeutic aspects |
Předm.-angl. | fermenting technology |
Předm.-angl. | probiotics salads |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
ISBN-pom.údaje | 9788072639724 2. doplněné vydání 20151119 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-308.087 |
Počet exemplářů | 0 2 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.