Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001146587
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00114xxxx / 0011465xx / 001146587.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-210-7878-9 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 641/642 |
MDT | 641.1/.3 |
MDT | 641.55 |
MDT | 579.67 |
MDT | (075.8) |
HZ-Osobní jméno | Šindler, Michal |
Názvové údaje | Gastronomie a technologie přípravy pokrmů / Michal Šindler |
Údaje o vydání | První vydání |
Nakladatel | Brno : Masarykova univerzita, 2015 |
Údaje fyz.popisu | 198 stran : ilustrace ; 30 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta |
Všeobecná pozn. | 400 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
Předm.-Věc.téma | gastronomie |
Předm.-Věc.téma | kuchařství |
Předm.-Věc.téma | kuchařské suroviny |
Předm.-Věc.téma | příprava jídel |
Předm.-Věc.téma | potravinářská mikrobiologie |
Předm.-angl. | gastronomy |
Předm.-angl. | cookery |
Předm.-angl. | cooking materials |
Předm.-angl. | meals preparation |
Předm.-angl. | food microbiology |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
VZ-Korporace | Masarykova univerzita. Lékařská fakulta |
ISBN-pom.údaje | 1. vydání 20151124 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-029.426 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.