Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001146587

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00114xxxx / 0011465xx / 001146587.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-210-7878-9 (brožováno)
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT641/642
MDT641.1/.3
MDT641.55
MDT579.67
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoŠindler, Michal
Názvové údajeGastronomie a technologie přípravy pokrmů / Michal Šindler
Údaje o vydáníPrvní vydání
NakladatelBrno : Masarykova univerzita, 2015
Údaje fyz.popisu198 stran : ilustrace ; 30 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Název z obálky
Všeobecná pozn.Nad názvem: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta
Všeobecná pozn.400 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Předm.-Věc.témagastronomie
Předm.-Věc.témakuchařství
Předm.-Věc.témakuchařské suroviny
Předm.-Věc.témapříprava jídel
Předm.-Věc.témapotravinářská mikrobiologie
Předm.-angl.gastronomy
Předm.-angl.cookery
Předm.-angl.cooking materials
Předm.-angl.meals preparation
Předm.-angl.food microbiology
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-KorporaceMasarykova univerzita. Lékařská fakulta
ISBN-pom.údaje1. vydání 20151124
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-029.426
Počet exemplářů0 1