Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001146659
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00114xxxx / 0011466xx / 001146659.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-206-1545-9 (vázáno) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 637.354.64 |
MDT | 641.55 |
MDT | 641.55:637.3 |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Villa, Mariagrazia |
Unifik.název | Parmigiano reggiano. Česky |
Názvové údaje | Parmigiano reggiano : 50 snadných receptů s parmazánem / text Mariagrazia Villaová ; fotografie Alberto Rossi, Mario Strollo ; recepty Mario Grazia ; z anglického originálu Parmigiano reggiano ... přeložil Martin Čížek |
Nakladatel | Praha : Naše vojsko, s.r.o., 2015 |
Údaje fyz.popisu | 127 stran : barevné ilustrace ; 25 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ obsahu | statický obraz sti |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Academia Barilla |
Všeobecná pozn. | Kniha ve tvaru výřezu sýra |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstříky |
Pozn.o jazyku | Český text |
Předm.-Věc.téma | parmazán |
Předm.-Věc.téma | jídla |
Předm.-Věc.téma | sýrová jídla |
Předm.-angl. | Parmigiano Reggiano cheese |
Předm.-angl. | meals |
Předm.-angl. | cookery (cheese) |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | cookbooks |
VZ-Osobní jm. | Grazia, Mario |
VZ-Osobní jm. | Rossi, Alberto |
VZ-Osobní jm. | Strollo, Mario |
VZ-Osobní jm. | Čížek, Martin, 1977- |
VZ-Korporace | Academia Barilla |
ISBN-pom.údaje | 9788020615459 [1. vydání] 20151211 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-308.224 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.