Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001152219
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00115xxxx / 0011522xx / 001152219.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-247-5276-1 (brožováno) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641/642 |
MDT | 641.55 |
MDT | 641.512 |
MDT | 672.713 |
MDT | (035) |
MDT | (084.11) |
HZ-Osobní jméno | Weinstein, Norman |
Unifik.název | Mastering knife skills. Česky |
Názvové údaje | Krájím, krájíš, krájíme... : nůž v kuchyni a jak na to / Norman Weinstein ; fotografie: Mark Thomas ; překlad: Jan Podzimek |
Údaje o vydání | 1. české vydání |
Nakladatel | Praha : Grada Publishing, 2015 |
Údaje fyz.popisu | 223 stran : barevné ilustrace ; 23 x 25 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ obsahu | statický obraz sti |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Přeloženo z angličtiny |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík |
Předm.-Věc.téma | kuchařství |
Předm.-Věc.téma | příprava jídel |
Předm.-Věc.téma | krájení |
Předm.-Věc.téma | kuchyňské nože |
Předm.-angl. | cookery |
Předm.-angl. | meals preparation |
Předm.-angl. | cutting (cookery) |
Předm.-angl. | kitchen knives |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | obrazové publikace |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
Žánr/forma | pictorial works |
VZ-Osobní jm. | Thomas, Mark |
VZ-Osobní jm. | Podzimek, Jan, 1984- |
ISBN-pom.údaje | 9788024752761 1. české vydání 20151222 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-310.102 |
Počet exemplářů | 0 2 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.