Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001153097
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00115xxxx / 0011530xx / 001153097.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-86659-47-3 (vázáno) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.5 |
MDT | 637.523 |
MDT | 636.033 |
MDT | 637.5.03 |
MDT | 637.5+664.91/.95 |
MDT | (035) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Rošický, Václav, 1857- |
Názvové údaje | Řeznictví a uzenářství / Václav Rošický |
Údaje o vydání | Vydání 2. |
Nakladatel | Tábor : OSSIS, 2015 |
Údaje fyz.popisu | 300 stran : ilustrace ; 22 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Terminologický slovník |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstříky |
Pozn.k propoj.p. | Reprint (včetně titulní strany): V Praze : I.L. Kober, 1892 |
Předm.-Věc.téma | řeznictví |
Předm.-Věc.téma | uzenářství |
Předm.-Věc.téma | jatečná zvířata |
Předm.-Věc.téma | maso |
Předm.-Věc.téma | zpracování masa |
Předm.-Věc.téma | masné výrobky |
Předm.-Věc.téma | uzeniny |
Předm.-angl. | meat industry and trade |
Předm.-angl. | sausage industry |
Předm.-angl. | meat animals |
Předm.-angl. | meat |
Předm.-angl. | meat processing |
Předm.-angl. | meat products |
Předm.-angl. | sausages |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
Žánr/forma | cookbooks |
ISBN-pom.údaje | 2. vydání 20160119 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-310.350 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.