Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001156563
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00115xxxx / 0011565xx / 001156563.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-905119-2-7 (v knize neuvedeno ; brožováno) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.1/.3 |
MDT | 637.13 |
MDT | (035) |
HZ-Osobní jméno | Rubášová, Petra, 1970- |
Názvové údaje | Domácí zpracování mléka : rady a návody jak se stát opravdovým králem sýrů / autor: Petra Rubášová |
Údaje o vydání | 2. vydání |
Nakladatel | České Budějovice : Rosa o.p.s., 2015 |
Údaje fyz.popisu | 52 stran : barevné ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Všeobecná pozn. | 500 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | mlékařství |
Předm.-Věc.téma | zpracování mléka |
Předm.-Věc.téma | výroba mléčných výrobků |
Předm.-angl. | dairying |
Předm.-angl. | dairy processing |
Předm.-angl. | dairy products making |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
ISBN-pom.údaje | 2. vydání ISBN v publikaci není vytištěno 20160921 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-311.568 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.