Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001160191

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00116xxxx / 0011601xx / 001160191.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7514-011-1 (brožováno)
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.56
MDT637'8
MDT641.1
MDT663/664.022.3
MDT664.91
MDT663/664
MDT(083.744)
HZ-Osobní jménoZajíc, Tomáš, 1985-
Názvové údajeNová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa / T. Zajíc, J. Másílko, J. Mráz, S. Sampels
Údaje o vydání1. vydání
NakladatelVodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2014]
Údaje fyz.popisu38 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaEdice metodik ; 156. Technologická řada
Všeobecná pozn.200 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témarybí maso
Předm.-Věc.témarybí produkty
Předm.-Věc.témanutriční hodnota potravin
Předm.-Věc.témapotravinářská aditiva
Předm.-Věc.témakonzervování masa
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-angl.fish meat
Předm.-angl.fish products
Předm.-angl.nutritive value of foods
Předm.-angl.food additives
Předm.-angl.meat preservation
Předm.-angl.food technology
Žánr/formacertifikované metodiky
Žánr/formacertified methodology
VZ-Osobní jm.Másílko, Jan, 1984-
VZ-Osobní jm.Mráz, Jan, 1983 únor 17.-
VZ-Osobní jm.Sampels, Sabine, 1975-
VZ-Edice-KorporaceJihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada
ISBN-pom.údaje1. vydání 20160506
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-312.796
Počet exemplářů0 1