Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001160191
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00116xxxx / 0011601xx / 001160191.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7514-011-1 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.56 |
MDT | 637'8 |
MDT | 641.1 |
MDT | 663/664.022.3 |
MDT | 664.91 |
MDT | 663/664 |
MDT | (083.744) |
HZ-Osobní jméno | Zajíc, Tomáš, 1985- |
Názvové údaje | Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa / T. Zajíc, J. Másílko, J. Mráz, S. Sampels |
Údaje o vydání | 1. vydání |
Nakladatel | Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2014] |
Údaje fyz.popisu | 38 stran : barevné ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Edice metodik ; 156. Technologická řada |
Všeobecná pozn. | 200 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | rybí maso |
Předm.-Věc.téma | rybí produkty |
Předm.-Věc.téma | nutriční hodnota potravin |
Předm.-Věc.téma | potravinářská aditiva |
Předm.-Věc.téma | konzervování masa |
Předm.-Věc.téma | potravinářská technologie |
Předm.-angl. | fish meat |
Předm.-angl. | fish products |
Předm.-angl. | nutritive value of foods |
Předm.-angl. | food additives |
Předm.-angl. | meat preservation |
Předm.-angl. | food technology |
Žánr/forma | certifikované metodiky |
Žánr/forma | certified methodology |
VZ-Osobní jm. | Másílko, Jan, 1984- |
VZ-Osobní jm. | Mráz, Jan, 1983 únor 17.- |
VZ-Osobní jm. | Sampels, Sabine, 1975- |
VZ-Edice-Korporace | Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada |
ISBN-pom.údaje | 1. vydání 20160506 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-312.796 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.