Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001160192

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00116xxxx / 0011601xx / 001160192.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7514-021-0 (brožováno)
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.56
MDT637.5+664.91/.95
MDT614.31
MDT504.5:613.26/.29
MDT(083.744)
HZ-Osobní jménoŽlábek, Vladimír, 1977-
Názvové údajeMetodika hodnocení hygienické kvality masa ryb z hlediska obsahu cizorodých látek / V. Žlábek, D. Červený, R. Grabic, J. Turek, T. Randák
Údaje o vydání1. vydání
NakladatelVodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2014]
Údaje fyz.popisu30 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaEdice metodik ; 157. Technologická řada
Všeobecná pozn.200 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témarybí maso
Předm.-Věc.témamasné výrobky
Předm.-Věc.témahygiena potravin
Předm.-Věc.témakontaminanty potravin
Předm.-angl.fish meat
Předm.-angl.meat products
Předm.-angl.food hygiene
Předm.-angl.food contaminants
Žánr/formacertifikované metodiky
Žánr/formacertified methodology
VZ-Osobní jm.Červený, Daniel, 1982-
VZ-Osobní jm.Grabic, Roman, 1970-
VZ-Osobní jm.Turek, Jan, 1979-
VZ-Osobní jm.Randák, Tomáš, 1975-
VZ-Edice-KorporaceJihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada
ISBN-pom.údaje1. vydání 20160506
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-312.797
Počet exemplářů0 1