Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001161725
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00116xxxx / 0011617xx / 001161725.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87719-28-2 (Sdružení českých spotřebitelů ; brožováno) |
ISBN | 978-80-88019-04-6 (Potravinářská komora ČR ; brožováno) |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 664.3 |
MDT | 665.3 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | (036) |
HZ-Osobní jméno | Brát, Jiří, 1958- |
Názvové údaje | Tuky a oleje / Jiří Brát |
Údaje o vydání | 2. vydání |
Nakladatel | Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny, 2015 |
Údaje fyz.popisu | 23 stran : ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Jak poznáme kvalitu? ; svazek 8 |
Edice-jiná forma | Publikace České technologické platformy pro potraviny |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Předm.-Věc.téma | pokrmové tuky |
Předm.-Věc.téma | rostlinné oleje |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-angl. | food lipids |
Předm.-angl. | plant oils |
Předm.-angl. | food quality |
Žánr/forma | informační publikace |
Žánr/forma | information publications |
VZ-Korporace | Česká technologická platforma pro potraviny |
VZ-Edice-Unif.náz. | Jak poznáme kvalitu? |
VZ-Edice-Unif.náz. | Publikace České technologické platformy pro potraviny |
ISBN-pom.údaje | 2. vydání 20151222 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-313.406 |
Nakladatel-aut.f. | Potravinářská komora České republiky |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.