Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001162328
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00116xxxx / 0011623xx / 001162328.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7552-077-7 (brožováno) |
Kód jazyka | cze cze eng |
Kód geogr.oblasti | e-xr--- |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641/642 |
MDT | 641/642(091) |
MDT | 613.2 |
MDT | 641.568(437.3) |
MDT | 316.72/.75 |
MDT | (437.3) |
MDT | (048.8) |
HZ-Osobní jméno | Merhaut, Marek |
Názvové údaje | Národní kultura stravování a kulturní difuze / Marek Merhaut |
Údaje o vydání | Vydání první |
Nakladatel | Praha : Wolters Kluwer, 2016 |
Údaje fyz.popisu | 150 stran : ilustrace, faksimile ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a rejstřík |
Pozn.o jazyku | České a anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | gastronomie Česko |
Předm.-Věc.téma | dějiny gastronomie Česko |
Předm.-Věc.téma | stravování Česko |
Předm.-Věc.téma | kuchařství Česko |
Předm.-Věc.téma | česká jídla |
Předm.-Věc.téma | jídlo kulturní aspekty |
Předm.-angl. | gastronomy Czechia |
Předm.-angl. | history of gastronomy Czechia |
Předm.-angl. | catering Czechia |
Předm.-angl. | cookery Czechia |
Předm.-angl. | Czech cookery |
Předm.-angl. | food cultural aspects |
Žánr/forma | monografie |
Žánr/forma | monographs |
ISBN-pom.údaje | 9788075520777 1. vydání 20160406 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-313.717 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.