Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001162328

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00116xxxx / 0011623xx / 001162328.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7552-077-7 (brožováno)
Kód jazykacze cze eng
Kód geogr.oblastie-xr---
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641/642
MDT641/642(091)
MDT613.2
MDT641.568(437.3)
MDT316.72/.75
MDT(437.3)
MDT(048.8)
HZ-Osobní jménoMerhaut, Marek
Názvové údajeNárodní kultura stravování a kulturní difuze / Marek Merhaut
Údaje o vydáníVydání první
NakladatelPraha : Wolters Kluwer, 2016
Údaje fyz.popisu150 stran : ilustrace, faksimile ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a rejstřík
Pozn.o jazykuČeské a anglické resumé
Předm.-Věc.témagastronomie Česko
Předm.-Věc.témadějiny gastronomie Česko
Předm.-Věc.témastravování Česko
Předm.-Věc.témakuchařství Česko
Předm.-Věc.témačeská jídla
Předm.-Věc.témajídlo kulturní aspekty
Předm.-angl.gastronomy Czechia
Předm.-angl.history of gastronomy Czechia
Předm.-angl.catering Czechia
Předm.-angl.cookery Czechia
Předm.-angl.Czech cookery
Předm.-angl.food cultural aspects
Žánr/formamonografie
Žánr/formamonographs
ISBN-pom.údaje9788075520777 1. vydání 20160406
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-313.717
Počet exemplářů0 1