Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001165732
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00116xxxx / 0011657xx / 001165732.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87719-33-6 (Sdružení českých spotřebitelů ; brožováno) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.5'62 |
MDT | 637.5'64 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 366.5 |
MDT | (036) |
HZ-Osobní jméno | Katina, Jan |
Názvové údaje | Hovězí a vepřové maso : jak poznáme kvalitu? / Jan Katina a František Kšána ml. |
Údaje o vydání | 2. přepracované vydání |
Nakladatel | Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2015] |
Copyright | ©2015 |
Údaje fyz.popisu | 27 stran : ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Jak poznáme kvalitu? ; svazek 1 |
Edice-jiná forma | Publikace České technologické platformy pro potraviny |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Všeobecná pozn. | Vydalo Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny--Tiráž |
Předm.-Věc.téma | hovězí maso |
Předm.-Věc.téma | vepřové maso |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-Věc.téma | ochrana spotřebitele |
Předm.-angl. | beef |
Předm.-angl. | pork |
Předm.-angl. | food quality |
Předm.-angl. | consumer protection |
Žánr/forma | informační publikace |
Žánr/forma | information publications |
VZ-Osobní jm. | Kšána, František |
VZ-Korporace | Česká technologická platforma pro potraviny |
VZ-Edice-Unif.náz. | Jak poznáme kvalitu? |
VZ-Edice-Unif.náz. | Publikace České technologické platformy pro potraviny |
ISBN-pom.údaje | 2. přepracované vydání 20160721 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-314.748 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.