Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001165732

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00116xxxx / 0011657xx / 001165732.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-87719-33-6 (Sdružení českých spotřebitelů ; brožováno)
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.5'62
MDT637.5'64
MDT663/664-021.465
MDT366.5
MDT(036)
HZ-Osobní jménoKatina, Jan
Názvové údajeHovězí a vepřové maso : jak poznáme kvalitu? / Jan Katina a František Kšána ml.
Údaje o vydání2. přepracované vydání
NakladatelPraha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2015]
Copyright©2015
Údaje fyz.popisu27 stran : ilustrace ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaJak poznáme kvalitu? ; svazek 1
Edice-jiná formaPublikace České technologické platformy pro potraviny
Všeobecná pozn.Název z obálky
Všeobecná pozn.Vydalo Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny--Tiráž
Předm.-Věc.témahovězí maso
Předm.-Věc.témavepřové maso
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témaochrana spotřebitele
Předm.-angl.beef
Předm.-angl.pork
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.consumer protection
Žánr/formainformační publikace
Žánr/formainformation publications
VZ-Osobní jm.Kšána, František
VZ-KorporaceČeská technologická platforma pro potraviny
VZ-Edice-Unif.náz. Jak poznáme kvalitu?
VZ-Edice-Unif.náz. Publikace České technologické platformy pro potraviny
ISBN-pom.údaje2. přepracované vydání 20160721
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-314.748
Počet exemplářů0 1