Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001168793

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00116xxxx / 0011687xx / 001168793.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7510-176-1 (brožováno)
Kód jazykacze pol eng
Kód geogr.oblastie-xr--- e-xr-sl e-pl--- ec-----
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641/642(091)
MDT(4-191.2)
MDT(437.33+438)
MDT(048.8:082)
HZ-Osobní jménoKorbelářová, Irena, 1963-
Názvové údajeKulinární kultura Slezska a střední Evropy : východiska, metody, interdisciplinarita / Irena Korbelářová a kolektiv
Údaje o vydáníVydání první
NakladatelOpava : Slezská univerzita v Opavě, 2015
Údaje fyz.popisu271 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Pozn.o jazykuČástečně polský text, anglické resumé
Předm.-Věc.témadějiny gastronomie Evropa střední
Předm.-Věc.témadějiny gastronomie Slezsko
Předm.-angl.history of gastronomy Europe, Central
Předm.-angl.history of gastronomy Silesia
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
ISBN-pom.údaje1. vydání 20160516
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-315.642
Počet exemplářů0 1