Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001178663
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00117xxxx / 0011786xx / 001178663.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7428-286-7 (vázáno) |
Kód jazyka | fre cze |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641.568(437.3) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Sýkora, Petr |
Názvové údaje | La cuisine tchèque / Petr Sýkora, Magdalena Wagnerová ; traduction Guillaume Narguet |
Údaje o vydání | Première édition |
Nakladatel | Praha : Plot, 2016 |
Údaje fyz.popisu | 159 stran : barevné ilustrace ; 19 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ obsahu | statický obraz sti |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Přeloženo z češtiny |
Předm.-Věc.téma | česká jídla |
Předm.-angl. | Czech cookery |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | cookbooks |
VZ-Osobní jm. | Wagnerová, Magdalena, 1960- |
VZ-Osobní jm. | Narguet, Guillaume, 1977- |
ISBN-pom.údaje | 9788074282867 1ére édition 20160914 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-319.083 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.