Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001178663

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00117xxxx / 0011786xx / 001178663.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7428-286-7 (vázáno)
Kód jazykafre cze
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641.568(437.3)
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoSýkora, Petr
Názvové údajeLa cuisine tchèque / Petr Sýkora, Magdalena Wagnerová ; traduction Guillaume Narguet
Údaje o vydáníPremière édition
NakladatelPraha : Plot, 2016
Údaje fyz.popisu159 stran : barevné ilustrace ; 19 cm
Typ obsahutext txt
Typ obsahustatický obraz sti
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Přeloženo z češtiny
Předm.-Věc.témačeská jídla
Předm.-angl.Czech cookery
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formacookbooks
VZ-Osobní jm.Wagnerová, Magdalena, 1960-
VZ-Osobní jm.Narguet, Guillaume, 1977-
ISBN-pom.údaje9788074282867 1ére édition 20160914
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-319.083
Počet exemplářů0 1