Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001179139

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00117xxxx / 0011791xx / 001179139.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-87719-43-5 (Sdružení českých spotřebitelů ; brožováno)
ISBN978-80-88019-13-8 (Potravinářská komora ČR ; brožováno)
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.3
MDT637.356.2
MDT663/664-021.465
MDT366.5
MDT(036)
HZ-Osobní jménoObermaier, Oldřich, 1948-
Názvové údajeSýry a tvarohy / Oldřich Obermaier, Vladimír Čejna, Jiří Kopáček
Údaje o vydání2. přepracované vydání
NakladatelPraha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2016]
Copyright©2016
Údaje fyz.popisu27 stran : ilustrace ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaJak poznáme kvalitu? ; svazek 18
Edice-jiná formaPublikace České technologické platformy pro potraviny
Všeobecná pozn.Název z obálky
Všeobecná pozn.Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témasýry
Předm.-Věc.tématvaroh
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témaochrana spotřebitele
Předm.-angl.cheese
Předm.-angl.pot cheese
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.consumer protection
Žánr/formainformační publikace
Žánr/formainformation publications
VZ-Osobní jm.Čejna, Vladimír, 1978-
VZ-Osobní jm.Kopáček, Jiří
VZ-KorporaceČeská technologická platforma pro potraviny
VZ-Edice-Unif.náz. Jak poznáme kvalitu?
VZ-Edice-Unif.náz. Publikace České technologické platformy pro potraviny
ISBN-pom.údaje2. přepracované vydání 20160913
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-319.232
Nakladatel-aut.f.Potravinářská komora České republiky
Počet exemplářů0 2