Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001184019
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00118xxxx / 0011840xx / 001184019.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7529-191-2 (vázáno) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641.4:637.5 |
MDT | 637.5.035 |
MDT | 641.447 |
MDT | 664.8.035.3 |
MDT | (035) |
MDT | (083.12) |
MDT | (084.11) |
HZ-Osobní jméno | Turan, Turan T. |
Unifik.název | Smoking, curing & drying. Česky |
Názvové údaje | Udíme, nasolujeme, sušíme : průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb / Turan T. Turan |
Nakladatel | [Praha] : Slovart, [2016] |
Copyright | ©2016 |
Údaje fyz.popisu | 224 stran : barevné ilustrace ; 26 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Z angličtiny přeložila Stanislava Moravcová ml. |
Všeobecná pozn. | Terminologický slovník |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstřík |
Předm.-Věc.téma | konzervování masa |
Předm.-Věc.téma | nakládání masa |
Předm.-Věc.téma | sušení potravin |
Předm.-Věc.téma | uzení |
Předm.-angl. | meat preservation |
Předm.-angl. | meat pickling |
Předm.-angl. | food drying |
Předm.-angl. | smoking |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | obrazové publikace |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
Žánr/forma | cookbooks |
Žánr/forma | pictorial works |
VZ-Osobní jm. | Moravcová, Stanislava, 1976- |
ISBN-pom.údaje | 9788075291912 [1. vydání] 20161103 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-032.828 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.