Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001184019

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00118xxxx / 0011840xx / 001184019.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7529-191-2 (vázáno)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641.4:637.5
MDT637.5.035
MDT641.447
MDT664.8.035.3
MDT(035)
MDT(083.12)
MDT(084.11)
HZ-Osobní jménoTuran, Turan T.
Unifik.názevSmoking, curing & drying. Česky
Názvové údajeUdíme, nasolujeme, sušíme : průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb / Turan T. Turan
Nakladatel[Praha] : Slovart, [2016]
Copyright©2016
Údaje fyz.popisu224 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Z angličtiny přeložila Stanislava Moravcová ml.
Všeobecná pozn.Terminologický slovník
Všeobecná pozn.Obsahuje rejstřík
Předm.-Věc.témakonzervování masa
Předm.-Věc.témanakládání masa
Předm.-Věc.témasušení potravin
Předm.-Věc.témauzení
Předm.-angl.meat preservation
Předm.-angl.meat pickling
Předm.-angl.food drying
Předm.-angl.smoking
Žánr/formapříručky
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formaobrazové publikace
Žánr/formahandbooks and manuals
Žánr/formacookbooks
Žánr/formapictorial works
VZ-Osobní jm.Moravcová, Stanislava, 1976-
ISBN-pom.údaje9788075291912 [1. vydání] 20161103
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-032.828
Počet exemplářů0 1