Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001185628

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00118xxxx / 0011856xx / 001185628.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-88019-15-2 (brožováno)
Kód předm.kateg.613 Hygiena. Lidské zdraví
MDT641.1
MDT612.39
MDT577.1
MDT613.2
MDT612.392.6
MDT613.27
MDT(035)
HZ-Osobní jménoBabička, Luboš, 1944-
Názvové údajeNutričně významné látky v potravinách / Luboš Babička
Údaje o vydání1. vydání
NakladatelPraha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2016
Údaje fyz.popisu53 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaPublikace České technologické platformy pro potraviny
Všeobecná pozn.Název z obálky
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografické odkazy
Předm.-Věc.témanutriční hodnota potravin
Předm.-Věc.témavýživa člověka
Předm.-Věc.témabiologicky aktivní látky
Předm.-Věc.témaminerální látky
Předm.-Věc.témastopové prvky
Předm.-angl.nutritive value of foods
Předm.-angl.human nutrition
Předm.-angl.bioactive compounds
Předm.-angl.mineral substances
Předm.-angl.trace elements
Žánr/formapříručky
Žánr/formahandbooks and manuals
VZ-KorporaceČeská technologická platforma pro potraviny
VZ-Edice-Unif.náz. Publikace České technologické platformy pro potraviny
ISBN-pom.údaje1. vydání 20161129
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-321.567
Počet exemplářů0 1