Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001185628
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00118xxxx / 0011856xx / 001185628.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-88019-15-2 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 613 Hygiena. Lidské zdraví |
MDT | 641.1 |
MDT | 612.39 |
MDT | 577.1 |
MDT | 613.2 |
MDT | 612.392.6 |
MDT | 613.27 |
MDT | (035) |
HZ-Osobní jméno | Babička, Luboš, 1944- |
Názvové údaje | Nutričně významné látky v potravinách / Luboš Babička |
Údaje o vydání | 1. vydání |
Nakladatel | Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2016 |
Údaje fyz.popisu | 53 stran : barevné ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Publikace České technologické platformy pro potraviny |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografické odkazy |
Předm.-Věc.téma | nutriční hodnota potravin |
Předm.-Věc.téma | výživa člověka |
Předm.-Věc.téma | biologicky aktivní látky |
Předm.-Věc.téma | minerální látky |
Předm.-Věc.téma | stopové prvky |
Předm.-angl. | nutritive value of foods |
Předm.-angl. | human nutrition |
Předm.-angl. | bioactive compounds |
Předm.-angl. | mineral substances |
Předm.-angl. | trace elements |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
VZ-Korporace | Česká technologická platforma pro potraviny |
VZ-Edice-Unif.náz. | Publikace České technologické platformy pro potraviny |
ISBN-pom.údaje | 1. vydání 20161129 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-321.567 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.