Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001188343
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00118xxxx / 0011883xx / 001188343.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Kód předm.kateg. | 57 Obecná biologie |
MDT | 579.81/.87 |
MDT | 576.7 |
MDT | 664:637 |
MDT | 637.5+664.91/.95 |
MDT | 637.523 |
MDT | 57.08 |
MDT | (048.8) |
HZ-Osobní jméno | Byrdin, Ivan, 1879-1943 |
Názvové údaje | S'jestnyje produkty kak ob'jekt bakteriologičeskogo i gistologičeskogo issledovanija : kolbasy / Byrdin Ivan |
Nakladatel.údaje | Praga : Herman, 1935 |
Údaje fyz.popisu | 55 s. : 3 příl. |
Všeobecná pozn. | KČSN |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | bakteriologie |
Předm.-Věc.téma | histologie |
Předm.-Věc.téma | potraviny živočišného původu |
Předm.-Věc.téma | masné výrobky |
Předm.-Věc.téma | uzeniny |
Předm.-Věc.téma | biologická analýza |
Předm.-angl. | bacteriology |
Předm.-angl. | histology |
Předm.-angl. | food of animal origin |
Předm.-angl. | meat products |
Předm.-angl. | sausages |
Předm.-angl. | biological analysis |
Žánr/forma | studie |
Žánr/forma | studies |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 228.763 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.