Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001190551

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00119xxxx / 0011905xx / 001190551.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-86380-83-4 (brožováno)
Kód jazykaslo eng ger slo
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT599.735.31
MDT637.5:639.111.1
MDT637.5.03
MDT543.6:663/664
MDT575.113.1.088.7
MDT614.31
MDT577.213.3
MDT614.31:663/664
MDT(048.8:082)
HZ-Osobní jménoŠnirc, Marek, 1988-
Názvové údajeVysledovateľnosť mäsa jeleňovitých s využitím molekulárno-genetických metód / Marek Šnirc, Ľubomír Belej, Jozef Golian
Údaje o vydání1. vydání
NakladatelČeský Těšín : 2 Theta, 2016
Údaje fyz.popisu106 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Podnázev v tiráži: vědecká monografie
Všeobecná pozn.150 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuSlovenské, anglické a německé resumé
Předm.-Věc.témajelen evropský
Předm.-Věc.témajelení maso
Předm.-Věc.témazpracování masa
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-Věc.témapolymerázová řetězová reakce
Předm.-Věc.témamikrosatelitní markery
Předm.-Věc.témahygiena potravin
Předm.-Věc.témabezpečnost potravin
Předm.-angl.red deer
Předm.-angl.deer meat
Předm.-angl.meat processing
Předm.-angl.food analysis
Předm.-angl.polymerase chain reaction
Předm.-angl.microsatellite markers
Předm.-angl.food hygiene
Předm.-angl.food safety
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
VZ-Osobní jm.Belej, Ľubomír, 1983-
VZ-Osobní jm.Golian, Jozef, 1966-
ISBN-pom.údaje9788086380834 1. vydání 20170109
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-323.198
Počet exemplářů0 1