Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001191248

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00119xxxx / 0011912xx / 001191248.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-86659-51-0 (vázáno)
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.5.03
MDT637.523
MDT637.5+664.91/.95
MDT(035)
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoJarník, Karel Josef
Názvové údajeUzenář / Karel Josef Jarník
Údaje o vydáníVydání 3.
NakladatelTábor : OSSIS, 2016
Údaje fyz.popisu174 stran : ilustrace, faksimile ; 22 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Terminologický slovník
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky
Pozn.k propoj.p.Reprint druhého doplněného vydání (včetně faksimile titulní stránky): V Praze : L. Vagenknecht, 1928
Předm.-Věc.témazpracování masa
Předm.-Věc.témauzenářství
Předm.-Věc.témamasné výrobky
Předm.-Věc.témauzeniny
Předm.-angl.meat processing
Předm.-angl.sausage industry
Předm.-angl.meat products
Předm.-angl.sausages
Žánr/formapříručky
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formahandbooks and manuals
Žánr/formacookbooks
ISBN-pom.údaje3. vydání 20170113
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-323.489
Počet exemplářů0 1