Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001191248
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00119xxxx / 0011912xx / 001191248.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-86659-51-0 (vázáno) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.5.03 |
MDT | 637.523 |
MDT | 637.5+664.91/.95 |
MDT | (035) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Jarník, Karel Josef |
Názvové údaje | Uzenář / Karel Josef Jarník |
Údaje o vydání | Vydání 3. |
Nakladatel | Tábor : OSSIS, 2016 |
Údaje fyz.popisu | 174 stran : ilustrace, faksimile ; 22 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Terminologický slovník |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky |
Pozn.k propoj.p. | Reprint druhého doplněného vydání (včetně faksimile titulní stránky): V Praze : L. Vagenknecht, 1928 |
Předm.-Věc.téma | zpracování masa |
Předm.-Věc.téma | uzenářství |
Předm.-Věc.téma | masné výrobky |
Předm.-Věc.téma | uzeniny |
Předm.-angl. | meat processing |
Předm.-angl. | sausage industry |
Předm.-angl. | meat products |
Předm.-angl. | sausages |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
Žánr/forma | cookbooks |
ISBN-pom.údaje | 3. vydání 20170113 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-323.489 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.