Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001193537
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00119xxxx / 0011935xx / 001193537.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 663/664 |
MDT | 664.85 |
MDT | 641.4:634.1/.8 |
MDT | 634.1/.8.076 |
MDT | (035) |
HZ-Osobní jméno | Jacobsen, Eduard |
Názvové údaje | Handbuch der fabrikativen Obstverwertung auf praktisch-wissenschaftlicher Grundlage / Von Eduard Jacobsen |
Údaje o vydání | 2., umgearb. Aufl. |
Nakladatel.údaje | Berlin : Verlagsbuchhandlung Paul Parey, 1919 |
Údaje fyz.popisu | xx, 706 s. : il ; 25 cm |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstřík |
Pozn.o jazyku | Tištěno švabachem |
Předm.-Věc.téma | potravinářská technologie |
Předm.-Věc.téma | potravinářský průmysl |
Předm.-Věc.téma | ovoce |
Předm.-Věc.téma | konzervování ovoce |
Žánr/forma | příručky |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 192.326 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.