Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001194980
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00119xxxx / 0011949xx / 001194980.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-905902-5-0 (vázáno) |
Kód geogr.oblasti | e-xr--- |
Čas.období obsahu | x-y- |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641/642-051 |
MDT | 641.55 |
MDT | (437.3) |
MDT | (083.12) |
MDT | (0:82-94) |
HZ-Osobní jméno | Ostrá, Petra |
Názvové údaje | Nejlepší šéfkuchaři v České republice a jejich top recepty / autorský tým: Petra Ostrá, Robert Rytina |
Varianta názvu | Nejlepší šéfkuchaři a jejich top recepty |
Údaje o vydání | Vydání první |
Nakladatel | Praha : TopLife, 2016 |
Údaje fyz.popisu | 491 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ obsahu | statický obraz sti |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstřík |
Předm.-Chron.ter. | 20.-21. století |
Předm.-Věc.téma | šéfkuchaři Česko 20.-21. století |
Předm.-Věc.téma | jídla |
Předm.-angl. | chefs Czechia 20th-21st centuries |
Předm.-angl. | meals |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | medailony |
Žánr/forma | cookbooks |
Žánr/forma | biographical portraits |
VZ-Osobní jm. | Rytina, Robert |
ISBN-pom.údaje | Registrace: MK ČR, 978-80-905902-5-0 9788090590250 1. vydání Chybné ISBN uvedeno v tiráži 20170222 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-325.040 |
Původní IČ-ČNB | 1110734 KLG001 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.