Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001196853

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00119xxxx / 0011968xx / 001196853.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7080-977-8 (brožováno)
Kód předm.kateg.579 Mikrobiologie
MDT637.3
MDT579.67
MDT579.81/.87:616-092
MDT579.083
MDT577.21
MDT577.113.8
MDT(083.744)
HZ-Osobní jménoŠviráková, Eva
Názvové údajeCertifikovaná metodika QJ1210300 CM5 s názvem Postup izolace celkové bakteriální DNA ze sýrů s dohřívanou sýřeninou pro následnou molekulárně-biologickou analýzu / autoři certifikované metodiky jsou: Eva Šviráková, Andrea Mühlhansová, Irena Němečková, Markéta Jelínková, Jürgen Felsberg
Varianta názvuPostup izolace celkové bakteriální DNA ze sýrů s dohřívanou sýřeninou pro následnou molekulárně-biologickou analýzu
NakladatelV Praze : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, [2016]
Údaje fyz.popisu16 listů ; 30 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaCertifikovaná metodika
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Předm.-Věc.témasýry
Předm.-Věc.témapotravinářská mikrobiologie
Předm.-Věc.témapatogenní bakterie
Předm.-Věc.témamikrobiologická analýza
Předm.-Věc.témamolekulární genetika
Předm.-Věc.témaDNA (nukleová kyselina)
Předm.-angl.cheese
Předm.-angl.food microbiology
Předm.-angl.pathogenic bacteria
Předm.-angl.microbiological analysis
Předm.-angl.molecular genetics
Předm.-angl.deoxyribonucleic acid
Žánr/formacertifikované metodiky
Žánr/formacertified methodology
VZ-Osobní jm.Mühlhansová, Andrea
VZ-Osobní jm.Němečková, Irena
VZ-Osobní jm.Jelínková, Markéta
VZ-Osobní jm.Felsberg, Jürgen
VZ-Edice-KorporaceVysoká škola chemicko-technologická v Praze. Metodika
ISBN-pom.údaje[1. vydání] 20170209
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-034.142
Počet exemplářů0 1