Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001197665
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00119xxxx / 0011976xx / 001197665.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7390-399-2 (brožováno) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641/642 |
MDT | 82-7 |
MDT | (035) |
HZ-Osobní jméno | Davey, Neil |
Unifik.název | Bluffer's guide to food. Česky |
Názvové údaje | Jak blafovat o jídle / Neil Davey ; z anglického originálu The bluffer's guide to food ... přeložil Kamil Šivák |
Varianta názvu | O jídle |
Nakladatel | Praha : Dobrovský s.r.o., 2017 |
Údaje fyz.popisu | 112 stran ; 16 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Knihy Omega |
Všeobecná pozn. | Terminologický slovník |
Předm.-Věc.téma | jídlo |
Předm.-Věc.téma | jídlo humor |
Předm.-Věc.téma | gastronomie |
Předm.-Věc.téma | gastronomie humor |
Předm.-angl. | food |
Předm.-angl. | food humor |
Předm.-angl. | gastronomy |
Předm.-angl. | gastronomy humor |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
VZ-Osobní jm. | Šivák, Kamil |
VZ-Edice-Unif.náz. | Knihy Omega |
ISBN-pom.údaje | 9788073903992 [1. vydání] 20170404 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-326.397 |
Původní IČ-ČNB | 1119124 KLG001 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.