Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001198978

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00119xxxx / 0011989xx / 001198978.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641.55
MDT635.1/.8
MDT641.4:635.1/.8
MDT664.8.039.7:635.1/.8
MDT641.447
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoSvoboda, Stanislav
Názvové údajeVýživná a zdravá zelinářská kuchyně : podrobné návody, jak zužitkovati a upotřebiti všechny druhy zahradní i polní zeleniny v kuchyni : přípravy zeleninových polévek, omáček, salátů i jiné úpravy pokrmů a předkrmů ze zeleniny : nakládání zeleniny do soli, octa, cukru a hořčice : konservování v krabicích : ukládání a sušení čerstvé zeleniny na zimu a různé jiné předpisy o zužitkování zeleniny / Václav Soukup ; upravil pro nynější poměry s užitím nejnov. a nejlepších pramenů Stanislav Svoboda
Varianta názvuZelinářská kuchyně
Údaje o vydáníTřetí, zcela přepracované, značně rozmnožené vydání
NakladatelPraha : Universum, 1933
Údaje fyz.popisu286 stran ; 19 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Předm.-Věc.témajídla
Předm.-Věc.témazelenina
Předm.-Věc.témakonzervování zeleniny
Předm.-Věc.témakvašená zelenina
Předm.-Věc.témasušení potravin
Žánr/formakuchařské recepty
VZ-Osobní jm.Soukup, Václav
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-326.998
Počet exemplářů0