Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001201147
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00120xxxx / 0012011xx / 001201147.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-86659-52-7 (vázáno) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.523 |
MDT | 637.5+664.91/.95 |
MDT | (035) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Řehák, Rudolf |
Názvové údaje | Výroba jemného uzenářského zboží / Rudolf Řehák |
Nakladatel | Tábor : OSSIS, [2017] |
Copyright | ©2017 |
Údaje fyz.popisu | 126 stran ; 22 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstříky |
Pozn.k propoj.p. | Reprint vydání z roku 1910 |
Předm.-Věc.téma | uzenářství |
Předm.-Věc.téma | masné výrobky |
Předm.-Věc.téma | uzeniny |
Předm.-angl. | sausage industry |
Předm.-angl. | meat products |
Předm.-angl. | sausages |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
Žánr/forma | cookbooks |
ISBN-pom.údaje | 2. vydání 20170504 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-327.913 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.