Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001201345
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00120xxxx / 0012013xx / 001201345.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-86380-78-0 (brožováno) |
Kód jazyka | cze slo eng ger |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641/642 |
MDT | 640.4 |
MDT | 613.2 |
MDT | 641.87 |
MDT | 613.26/.29 |
MDT | 614.31:663/664 |
MDT | (048.8) |
HZ-Osobní jméno | Fišera, Miroslav |
Názvové údaje | Gastronomie : vybrané kapitoly / Miroslav Fišera a kolektiv autorů |
Údaje o vydání | 1. vydání |
Nakladatel | Český Těšín : 2 Theta, 2016 |
Údaje fyz.popisu | 285 stran : ilustrace ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Na obálce pod názvem: Vysoká škola obchodní a hotelová |
Všeobecná pozn. | 300 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Pozn.o jazyku | Částečně slovenský text, anglické a německé resumé |
Předm.-Věc.téma | gastronomie |
Předm.-Věc.téma | hotelnictví |
Předm.-Věc.téma | výživa člověka |
Předm.-Věc.téma | nápoje |
Předm.-Věc.téma | potraviny |
Předm.-Věc.téma | bezpečnost potravin |
Předm.-angl. | gastronomy |
Předm.-angl. | hotel-keeping |
Předm.-angl. | human nutrition |
Předm.-angl. | beverages |
Předm.-angl. | food |
Předm.-angl. | food safety |
Žánr/forma | kolektivní monografie |
Žánr/forma | collective monographs |
VZ-Korporace | Vysoká škola obchodní a hotelová |
ISBN-pom.údaje | 9788086380780 1. vydání 20170321 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-328.000 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.