Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001205696
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00120xxxx / 0012056xx / 001205696.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
HZ-Osobní jméno | Hampl, Jan, 1921-2009 |
Názvové údaje | Technologie obilovin. 2. díl, Pekařství / Jan Hampl |
Varianta názvu | Pekařství |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : SNTL, 1956 (Praž. tisk. 06) |
Údaje fyz.popisu | 263 s., 62 s. il. |
Edice-jiná forma | Učební texty vysokých škol |
Všeobecná pozn. | 160 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Pozn.k uživ.urč. | Určeno pro posluchače potravinářské technologie |
Pozn.k vydavateli | Vydavatel: Vysoká škola chem.-technologická v Praze |
VZ-Korporace | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze |
VZ-Edice-Unif.náz. | Učební texty vysokých škol |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 II 291.844/ 2 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.