Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001207150

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00120xxxx / 0012071xx / 001207150.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-86895-97-0 (kroužková vazba)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
MDT637
MDT664:637
MDT636.597
MDT663/664
MDT614.31:663/664
MDT(083.94:0.067)
HZ-Osobní jménoKlimešová, Marcela, 1960-
Názvové údajeTechnologie výroby kachních jater typu Foie gras / autoři: Marcela Klimešová, Renáta Karpíšková
NakladatelBrno : Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v.v.i., 2016
Údaje fyz.popisu13 stran ; 30 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaOvěřená technologie ; 4625/2016
Předm.-Věc.témaživočišné produkty
Předm.-Věc.témapotraviny živočišného původu
Předm.-Věc.témakachny
Předm.-Věc.témavýroba potravin
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-Věc.témabezpečnost potravin
Předm.-angl.animal products
Předm.-angl.food of animal origin
Předm.-angl.ducks
Předm.-angl.food production
Předm.-angl.food technology
Předm.-angl.food safety
Předm.-volně tvoř. ověřená technologie
Předm.-volně tvoř. kachní játra Foie gras
Žánr/formaprojektové dokumenty
Žánr/formaproject documents
VZ-Osobní jm.Karpíšková, Renáta, 1956-
VZ-Edice-KorporaceVýzkumný ústav veterinárního lékařství. Ověřená technologie
ISBN-pom.údaje[1. vydání] 20170616
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-035.190
Počet exemplářů0 1