Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001207150
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00120xxxx / 0012071xx / 001207150.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-86895-97-0 (kroužková vazba) |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 637 |
MDT | 664:637 |
MDT | 636.597 |
MDT | 663/664 |
MDT | 614.31:663/664 |
MDT | (083.94:0.067) |
HZ-Osobní jméno | Klimešová, Marcela, 1960- |
Názvové údaje | Technologie výroby kachních jater typu Foie gras / autoři: Marcela Klimešová, Renáta Karpíšková |
Nakladatel | Brno : Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v.v.i., 2016 |
Údaje fyz.popisu | 13 stran ; 30 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Ověřená technologie ; 4625/2016 |
Předm.-Věc.téma | živočišné produkty |
Předm.-Věc.téma | potraviny živočišného původu |
Předm.-Věc.téma | kachny |
Předm.-Věc.téma | výroba potravin |
Předm.-Věc.téma | potravinářská technologie |
Předm.-Věc.téma | bezpečnost potravin |
Předm.-angl. | animal products |
Předm.-angl. | food of animal origin |
Předm.-angl. | ducks |
Předm.-angl. | food production |
Předm.-angl. | food technology |
Předm.-angl. | food safety |
Předm.-volně tvoř. | ověřená technologie |
Předm.-volně tvoř. | kachní játra Foie gras |
Žánr/forma | projektové dokumenty |
Žánr/forma | project documents |
VZ-Osobní jm. | Karpíšková, Renáta, 1956- |
VZ-Edice-Korporace | Výzkumný ústav veterinárního lékařství. Ověřená technologie |
ISBN-pom.údaje | [1. vydání] 20170616 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-035.190 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.