Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001207856
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00120xxxx / 0012078xx / 001207856.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7454-663-1 (brožováno) |
Kód jazyka | cze cze eng |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 582.261/.279(26) |
MDT | 582.261/.279(28) |
MDT | 641.1 |
MDT | 612.39 |
MDT | 613.2 |
MDT | 663/664:54 |
MDT | 664:631.57 |
MDT | 614.31 |
MDT | (043.3) |
MDT | (048.3) |
HZ-Osobní jméno | Machů, Ludmila |
Názvové údaje | Optimalizace metodiky na stanovení stravitelnosti mořských a sladkovodních řas = Optimization of methods of digestibility determination of marine and freshwater algae : teze disertační práce / autor: Ludmila Machů |
Varianta názvu | Optimization of methods of digestibility determination of marine and freshwater algae |
Údaje o vydání | Pořadí vydání: první |
Nakladatel | Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2016 |
Údaje fyz.popisu | 49 stran : ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Teze disertační práce |
Všeobecná pozn. | Správné vročení uvedeno v tiráži: 2017 |
Všeobecná pozn. | Studijní program: P 2901 Chemie a technologie potravin, studijní obor: 2901V013 Technologie potravin |
Všeobecná pozn. | 30 výtisků |
Pozn.o disertaci | Teze disertace (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2016 |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Pozn.o jazyku | České a anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | mořské řasy |
Předm.-Věc.téma | sladkovodní řasy |
Předm.-Věc.téma | nutriční hodnota potravin |
Předm.-Věc.téma | výživa člověka |
Předm.-Věc.téma | potravinářská chemie |
Předm.-Věc.téma | potraviny rostlinného původu |
Předm.-Věc.téma | hygiena potravin |
Předm.-angl. | seaweeds |
Předm.-angl. | freshwater algae |
Předm.-angl. | nutritive value of foods |
Předm.-angl. | human nutrition |
Předm.-angl. | food chemistry |
Předm.-angl. | food of vegetable origin |
Předm.-angl. | food hygiene |
Žánr/forma | disertace |
Žánr/forma | teze |
Žánr/forma | dissertations |
Žánr/forma | abstracts |
VZ-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
VZ-Edice-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce |
ISBN-pom.údaje | 1. vydání 20170711 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-330.489 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.