Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001210555
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00121xxxx / 0012105xx / 001210555.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87719-57-2 (Sdružení českých spotřebitelů ; brožováno) |
ISBN | 978-80-88019-22-0 (Potravinářská komora České republiky ; brožováno) |
Kód předm.kateg. | 663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |
MDT | 582.736.3 |
MDT | 641.55:635.655 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 366.5 |
MDT | (036) |
HZ-Osobní jméno | Dostálová, Radmila, 1968- |
Názvové údaje | Sója a výrobky ze sóji / Radmila Dostálová |
Údaje o vydání | 1. vydání |
Nakladatel | Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2017] |
Copyright | ©2017 |
Údaje fyz.popisu | 21 stran : ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Jak poznáme kvalitu? ; svazek 23 |
Edice-jiná forma | Publikace České technologické platformy pro potraviny |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Všeobecná pozn. | Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | sója luštinatá |
Předm.-Věc.téma | sójová jídla |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-Věc.téma | ochrana spotřebitele |
Předm.-angl. | Glycine max |
Předm.-angl. | cookery (soybean) |
Předm.-angl. | food quality |
Předm.-angl. | consumer protection |
Žánr/forma | informační publikace |
Žánr/forma | information publications |
VZ-Korporace | Česká technologická platforma pro potraviny |
VZ-Edice-Unif.náz. | Jak poznáme kvalitu? |
VZ-Edice-Unif.náz. | Publikace České technologické platformy pro potraviny |
Elektron.přístup | Digitalizovaný dokument |
ISBN-pom.údaje | 1. vydání 20170904 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-331.829 |
Nakladatel-aut.f. | Potravinářská komora České republiky |
Počet exemplářů | 0 2 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.