Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001212539

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00121xxxx / 0012125xx / 001212539.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7434-371-1 (brožováno)
Kód předm.kateg.63 Zemědělství a příbuzné oblasti vědy a techniky
MDT63
MDT663/664
MDT502.17
MDT(036)
HZ-Osobní jménoDaťková, Petra
Názvové údajeNejlepší dostupné techniky (BAT) používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě / zpracovala: Petra Daťková, Lucie Svobodová
NakladatelPraha : Ministerstvo zemědělství, 2017
Údaje fyz.popisu64 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Předm.-Věc.témazemědělství
Předm.-Věc.témapotravinářství
Předm.-Věc.témaochrana životního prostředí
Předm.-angl.agriculture
Předm.-angl.food industry and trade
Předm.-angl.environmental protection
Žánr/formainformační publikace
Žánr/formainformation publications
VZ-Osobní jm.Svobodová, Lucie
ISBN-pom.údaje[1. vydání] 20170912
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-332.466
Nakladatel-aut.f.Ministerstvo zemědělství České republiky
Počet exemplářů0 1