Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001212539
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00121xxxx / 0012125xx / 001212539.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7434-371-1 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 63 Zemědělství a příbuzné oblasti vědy a techniky |
MDT | 63 |
MDT | 663/664 |
MDT | 502.17 |
MDT | (036) |
HZ-Osobní jméno | Daťková, Petra |
Názvové údaje | Nejlepší dostupné techniky (BAT) používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě / zpracovala: Petra Daťková, Lucie Svobodová |
Nakladatel | Praha : Ministerstvo zemědělství, 2017 |
Údaje fyz.popisu | 64 stran : barevné ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
Předm.-Věc.téma | zemědělství |
Předm.-Věc.téma | potravinářství |
Předm.-Věc.téma | ochrana životního prostředí |
Předm.-angl. | agriculture |
Předm.-angl. | food industry and trade |
Předm.-angl. | environmental protection |
Žánr/forma | informační publikace |
Žánr/forma | information publications |
VZ-Osobní jm. | Svobodová, Lucie |
ISBN-pom.údaje | [1. vydání] 20170912 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-332.466 |
Nakladatel-aut.f. | Ministerstvo zemědělství České republiky |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.