Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001213975
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00121xxxx / 0012139xx / 001213975.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87719-58-9 (Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. ; brožováno) |
ISBN | 978-80-88019-23-7 (Potravinářská komora České republiky ; brožováno) |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 613.26/.29 |
MDT | 615.874.24 |
MDT | 641.83 |
MDT | 641.55 |
MDT | 664.8/.9.022.7 |
MDT | 641.1 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | (036) |
HZ-Osobní jméno | Turek, Bohumil, 1935-2021 |
Názvové údaje | Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu / Bohumil Turek, Petr Šíma, Irena Michalová |
Údaje o vydání | 1. vydání |
Nakladatel | Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2017] |
Copyright | ©2017 |
Údaje fyz.popisu | 21 stran : ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Jak poznáme kvalitu? ; svazek 24 |
Edice-jiná forma | Publikace České technologické platformy pro potraviny |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Všeobecná pozn. | Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | potraviny |
Předm.-Věc.téma | syrová strava |
Předm.-Věc.téma | teplá jídla |
Předm.-Věc.téma | konzervované potraviny |
Předm.-Věc.téma | nutriční hodnota potravin |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-angl. | food |
Předm.-angl. | raw food diet |
Předm.-angl. | hot dishes |
Předm.-angl. | preservated food |
Předm.-angl. | nutritive value of foods |
Předm.-angl. | food quality |
Žánr/forma | informační publikace |
Žánr/forma | information publications |
VZ-Osobní jm. | Šíma, Petr, 1942- |
VZ-Osobní jm. | Michalová, Irena |
VZ-Korporace | Česká technologická platforma pro potraviny |
VZ-Edice-Unif.náz. | Jak poznáme kvalitu? |
VZ-Edice-Unif.náz. | Publikace České technologické platformy pro potraviny |
ISBN-pom.údaje | 1. vydání 20171003 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-333.048 |
Nakladatel-aut.f. | Potravinářská komora České republiky |
Počet exemplářů | 0 2 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.