Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001219190

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00121xxxx / 0012191xx / 001219190.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
MDT663/664
MDT641/642
MDT641.4
MDT664.8/.9
MDT(035)
HZ-Osobní jménoHirsch, Paul
Názvové údajeChemische Konservierung von Lebensmitteln / von Paul Hirsch
Nakladatel.údajeDresden ; Leipzig : T. Steinkoff, 1952
Údaje fyz.popisuxii, 150 s. : il.
Edice-jiná formaTechnische Fortschrittsberichte ; Band 54
Všeobecná pozn.S předmluvou autora
Všeobecná pozn.S 8 vyobrazeními
Všeobecná pozn.Poznámky
Všeobecná pozn.Odkazy na literaturu
Pozn.o bibliogr.Obsahuje rejstřík
VZ-Edice-Unif.náz. Technische Fortschrittsberichte
Sigla,sign.vlastn.OLA001 198.749
Počet exemplářů1