Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001219190
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00121xxxx / 0012191xx / 001219190.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 663/664 |
MDT | 641/642 |
MDT | 641.4 |
MDT | 664.8/.9 |
MDT | (035) |
HZ-Osobní jméno | Hirsch, Paul |
Názvové údaje | Chemische Konservierung von Lebensmitteln / von Paul Hirsch |
Nakladatel.údaje | Dresden ; Leipzig : T. Steinkoff, 1952 |
Údaje fyz.popisu | xii, 150 s. : il. |
Edice-jiná forma | Technische Fortschrittsberichte ; Band 54 |
Všeobecná pozn. | S předmluvou autora |
Všeobecná pozn. | S 8 vyobrazeními |
Všeobecná pozn. | Poznámky |
Všeobecná pozn. | Odkazy na literaturu |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje rejstřík |
VZ-Edice-Unif.náz. | Technische Fortschrittsberichte |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 198.749 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.