Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001219191

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00121xxxx / 0012191xx / 001219191.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
MDT664.8.035
HZ-Osobní jménoHirsch, Paul
Názvové údajeChemische Konservierung von Lebensmitteln / Paul Hirsch
Údaje o vydání2. durchgesehene u. erweiterte Aufl.
Nakladatel.údajeDresden : Theodor Steinkopff, 1956
Údaje fyz.popisu12, 198 s. : il.
Edice-jiná formaTechnische Fortschrittsberichte ; Bd. 54
Všeobecná pozn.Mit 8 Abbild.
Všeobecná pozn.Obsahuje rejstřík
VZ-Edice-Unif.náz. Technische Fortschrittsberichte
Sigla,sign.vlastn.OLA001 198.749
Počet exemplářů1