Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001219191
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00121xxxx / 0012191xx / 001219191.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 664.8.035 |
HZ-Osobní jméno | Hirsch, Paul |
Názvové údaje | Chemische Konservierung von Lebensmitteln / Paul Hirsch |
Údaje o vydání | 2. durchgesehene u. erweiterte Aufl. |
Nakladatel.údaje | Dresden : Theodor Steinkopff, 1956 |
Údaje fyz.popisu | 12, 198 s. : il. |
Edice-jiná forma | Technische Fortschrittsberichte ; Bd. 54 |
Všeobecná pozn. | Mit 8 Abbild. |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstřík |
VZ-Edice-Unif.náz. | Technische Fortschrittsberichte |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 198.749 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.