Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001220886
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00122xxxx / 0012208xx / 001220886.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7560-087-5 (brožováno) |
Kód jazyka | cze slo eng |
Kód geogr.oblasti | e------ |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641/642 |
MDT | 640 |
MDT | 001.83 |
MDT | 641/642(091) |
MDT | (4) |
MDT | (048.8:082) |
Názvové údaje | Krajiny prostřených i prázdných stolů. II., Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu / Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.) |
Varianta názvu | Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu |
Údaje o vydání | Vydání první |
Nakladatel | Pardubice : Univerzita Pardubice, 2017 |
Údaje fyz.popisu | 331 stran : ilustrace (některé barevné), faksimile ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík |
Pozn.o jazyku | Částečně slovenský text, anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | jídlo Evropa |
Předm.-Věc.téma | stravování Evropa |
Předm.-Věc.téma | stravování interdisciplinární aspekty |
Předm.-Věc.téma | dějiny gastronomie Evropa |
Předm.-angl. | food Europe |
Předm.-angl. | catering Europe |
Předm.-angl. | catering interdisciplinary aspects |
Předm.-angl. | history of gastronomy Europe |
Žánr/forma | kolektivní monografie |
Žánr/forma | collective monographs |
VZ-Osobní jm. | Jedličková, Blanka, 1987- |
VZ-Osobní jm. | Lenderová, Milena, 1947- |
VZ-Osobní jm. | Kouba, Miroslav, 1979- |
VZ-Osobní jm. | Říha, Ivo, 1975- |
ISBN-pom.údaje | 9788075600875 1. vydání 20171130 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-335.696 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.