Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001220886

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00122xxxx / 0012208xx / 001220886.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7560-087-5 (brožováno)
Kód jazykacze slo eng
Kód geogr.oblastie------
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641/642
MDT640
MDT001.83
MDT641/642(091)
MDT(4)
MDT(048.8:082)
Názvové údajeKrajiny prostřených i prázdných stolů. II., Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu / Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.)
Varianta názvuEvropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu
Údaje o vydáníVydání první
NakladatelPardubice : Univerzita Pardubice, 2017
Údaje fyz.popisu331 stran : ilustrace (některé barevné), faksimile ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
Pozn.o jazykuČástečně slovenský text, anglické resumé
Předm.-Věc.témajídlo Evropa
Předm.-Věc.témastravování Evropa
Předm.-Věc.témastravování interdisciplinární aspekty
Předm.-Věc.témadějiny gastronomie Evropa
Předm.-angl.food Europe
Předm.-angl.catering Europe
Předm.-angl.catering interdisciplinary aspects
Předm.-angl.history of gastronomy Europe
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
VZ-Osobní jm.Jedličková, Blanka, 1987-
VZ-Osobní jm.Lenderová, Milena, 1947-
VZ-Osobní jm.Kouba, Miroslav, 1979-
VZ-Osobní jm.Říha, Ivo, 1975-
ISBN-pom.údaje9788075600875 1. vydání 20171130
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-335.696
Počet exemplářů0 1