Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001223630
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00122xxxx / 0012236xx / 001223630.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-86380-90-2 (brožováno) |
Kód jazyka | slo eng slo spa |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 636.087.7 |
MDT | 637.54'65 |
MDT | 614.31 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | (048.8:082) |
HZ-Osobní jméno | Bobko, Marek |
Názvové údaje | Vplyv rôznych kŕmnych doplnkov na obsah tuku a oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The effect of different feed additives on fat content and oxididation stability of chicken meat : vedecká monografia / Marek Bobko, Peter Haščík, Alica Bobková, Miroslav Kročko, Tomáš Tóth |
Varianta názvu | Effect of different feed additives on fat content and oxididation stability of chicken meat |
Údaje o vydání | 1. vydání |
Nakladatel | Český Těšín : 2 Theta, 2017 |
Údaje fyz.popisu | 112 stran ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | 100 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Pozn.o jazyku | Anglické, slovenské a španělské resumé |
Předm.-Věc.téma | krmné doplňky |
Předm.-Věc.téma | kuřecí maso |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-angl. | feed additives |
Předm.-angl. | chicken meat |
Předm.-angl. | food analysis |
Předm.-angl. | food quality |
Žánr/forma | kolektivní monografie |
Žánr/forma | collective monographs |
VZ-Osobní jm. | Haščík, Peter |
VZ-Osobní jm. | Bobková, Alica |
VZ-Osobní jm. | Kročko, Miroslav |
VZ-Osobní jm. | Tóth, Tomáš |
ISBN-pom.údaje | 9788086380902 1. vydání 20171121 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-336.904 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.