Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001223630

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00122xxxx / 0012236xx / 001223630.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-86380-90-2 (brožováno)
Kód jazykaslo eng slo spa
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT636.087.7
MDT637.54'65
MDT614.31
MDT663/664-021.465
MDT(048.8:082)
HZ-Osobní jménoBobko, Marek
Názvové údajeVplyv rôznych kŕmnych doplnkov na obsah tuku a oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The effect of different feed additives on fat content and oxididation stability of chicken meat : vedecká monografia / Marek Bobko, Peter Haščík, Alica Bobková, Miroslav Kročko, Tomáš Tóth
Varianta názvuEffect of different feed additives on fat content and oxididation stability of chicken meat
Údaje o vydání1. vydání
NakladatelČeský Těšín : 2 Theta, 2017
Údaje fyz.popisu112 stran ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.100 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuAnglické, slovenské a španělské resumé
Předm.-Věc.témakrmné doplňky
Předm.-Věc.témakuřecí maso
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-angl.feed additives
Předm.-angl.chicken meat
Předm.-angl.food analysis
Předm.-angl.food quality
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
VZ-Osobní jm.Haščík, Peter
VZ-Osobní jm.Bobková, Alica
VZ-Osobní jm.Kročko, Miroslav
VZ-Osobní jm.Tóth, Tomáš
ISBN-pom.údaje9788086380902 1. vydání 20171121
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-336.904
Počet exemplářů0 1