Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001223993
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00122xxxx / 0012239xx / 001223993.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-88019-26-8 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |
MDT | 663/664.022.3 |
MDT | 614.31:663/664 |
MDT | (048.8) |
HZ-Osobní jméno | Babička, Luboš, 1944- |
Názvové údaje | Přídatné látky v potravinách / Luboš Babička |
Údaje o vydání | 2. přepracované vydání |
Nakladatel | Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2017 |
Údaje fyz.popisu | 74 stran : barevné ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Publikace České technologické platformy pro potraviny |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Všeobecná pozn. | Vydáno v rámci Priority D (Bezpečnost potravin) České technologické platformy pro potraviny ve spolupráci s potravinářskou komorou ČR |
Předm.-Věc.téma | potravinářská aditiva |
Předm.-Věc.téma | bezpečnost potravin |
Předm.-angl. | food additives |
Předm.-angl. | food safety |
Žánr/forma | studie |
Žánr/forma | studies |
VZ-Korporace | Česká technologická platforma pro potraviny |
VZ-Korporace | Potravinářská komora České republiky |
VZ-Edice-Unif.náz. | Publikace České technologické platformy pro potraviny |
ISBN-pom.údaje | 2. přepracované vydání 20180405 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-337.071 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.