Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001224452

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00122xxxx / 0012244xx / 001224452.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7592-005-8
Kód předm.kateg.577 Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika
MDT637.5
MDT543.6:663/664
MDT577.213.3
MDT(083.744)
MDT(0.034.44)
HZ-Osobní jménoZdeňková, Kamila
Názvové údajeVyužití polymerázové řetězové reakce pro autentizaci hovězího, vepřového, kuřecího a koňského masa : certifikovaná metodika / Kamila Zdeňková, Kateřina Demnerová, Diliara Akhatova, Eliška Fialová, Ondřej Krupa, Lukáš Kubica, Simona Lencová
Údaje o vydání1. vydání
NakladatelPraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2017
Údaje fyz.popisu1 CD-ROM (32 stran) : ilustrace (převážně barevné) ; 12 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiapočítač c
Typ nosičepočítačový disk cd
Char. dig. souborutextový soubor PDF
Všeobecná pozn.Název z disku
Všeobecná pozn.Pod názvem: Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav biochemie a mikrobiologie
Všeobecná pozn.Na titulní stránce podnázev: uplatněná certifikovaná metodika
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
Předm.-Věc.témamaso
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-Věc.témapolymerázová řetězová reakce
Předm.-angl.meat
Předm.-angl.food analysis
Předm.-angl.polymerase chain reaction
Žánr/formacertifikované metodiky
Žánr/formaCD-ROM
Žánr/formacertified methodology
Žánr/formaCD-ROM
VZ-Osobní jm.Demnerová, Kateřina, 1947-
VZ-Osobní jm.Akhatova, Diliara
VZ-Osobní jm.Čermáková, Eliška
VZ-Osobní jm.Krupa, Ondřej
VZ-Osobní jm.Kubica, Lukáš
VZ-Osobní jm.Lencová, Simona
VZ-KorporaceVysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav biochemie a mikrobiologie
Sigla,sign.vlastn.OLA001 CR 8171
Počet exemplářů1